Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 kép

A Jurassic World Evolution folytatása, amelyben a következő szintre lépett a dinoszauruszpark menedzselése: számos újfajta környezetben (például erdős és sivatagos területen) tehetjük próbára vezetői képességeinket, amihez fejlettebb menedzselési eszközöket és kreatívabb lehetőségeket vehetünk igénybe. Új épülettípusok, 75 őskori faj és egy vadonatúj kampány várja a rajongókat, utóbbi ráadásul a Jurassic World: Bukott birodalom című film eseményei után játszódik, és Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcom) mellett Bryce Dallas Howard (Claire Dearing) is felbukkan benne. A Jurassic World Evolution 2 olyan játékmódokat vonultat fel a kampány mellett, mint a franchise sarkalatos pontjait újragondoló Chaos Theory, a Sandbox és a Challenge.

Elolvasom a tesztet

A Jurassic World Evolution 2 az új filmmel kapcsolatos tartalmakat kap

Hír | 2022.05.28 19:10

A Jurassic World: Világuralom nem csak a mozikban hasít majd.

Jurassic World Evolution 2 teszt - dinót kértünk karácsonyra

Teszt | 2021.12.06 19:30

Dinoszaurusz-őrülteknek lehengerlő, menedzselős stratégiai fanoknak hiánypótló, nekünk, átlagos játékosoknak pedig egyszerűen csak letehetetlen.

Egy modder lecserélte a Jurassic World Evolution 2 dinoszauruszait a Jégkorszak karaktereire

Hír | 2021.11.29 11:02

Még csak hétfő reggel van, de mi már itt kiosztanánk a hét legmókásabb modjának járó kitüntetést.

Novemberben érkezik a Jurassic World Evolution 2, új trailert is kaptunk

Hír | 2021.08.26 16:15

A júniusi bejelentést követően nem kellett túl sokat várnunk az új játékmenet videóra, és a megjelenés sincsen már messze.

Figyelem dinórajongók, jön a Jurassic World Evolution 2!

Hír | 2021.06.10 22:24

A franchise egyik ikonikus arca, maga Jeff Goldblum jelentette be a folytatást.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)