Hitman HD Trilogy

Hitman HD Trilogy kép

Kedvenc 47-es ügynökünk ezúttal harmadmagával érkezik, hogy a Hitman HD Trilogy névre hallgató gyűjteményben ismét átélhessük megpróbáltatásait. A klasszikus fejezeteket magába foglaló kiadásban helyet kapott a Hitman: Contracts, a Hitman 2: Silent Assassin és a Hitman: Blood Money, ráadásul azok, akik megvásárolják a gyűjteményt, megkapják a Sniper Challenge módot is (ami a Hitman: Absolution előrendelői bónusza volt). A Hitman HD Trilogy már elérhető, kizárólag PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra.


Hitman HD Trilogy - Launch trailer érkezett

Hír | 2013.01.28 20:18

Már csak napokra vagyunk attól, hogy kezeink közé kaparinthassuk a Hitman HD Trilogy csomagot, amiben a klasszikus epizódok mellett egy kis extra is helyet kap.

Hitman HD Trilogy - Képeken egy bérgyilkos gyűjteménye

Hír | 2013.01.18 20:05

Vissza nem térő alkalom a konzoltulajdonosok számára: februárban mutatkozik be a Hitman HD csomag és már képünk is van hozzá!

Hitman HD trilógia bejelentve

Hír | 2012.12.13 17:00

A Square Enix hivatalosan is bejelentette, hogy Februárban rajtol a Hitman HD csomag PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hitman HD Collection érkezik?

Hír | 2012.06.01 21:11

Olaszországból származik az értesülés, miszerint az utolsó három rész felújítva jelenik meg PS3-ra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)