FIFA 21

FIFA 21 kép

Bő két évtizede töretlen a FIFA menetelése, amely az Ultimate Team játékmód bevezetése óta még több pénzt hoz a kiadó konyhájára, mint korábban. A 2021-es évszámot viselő, Kylian Mbappé arcával reklámozott idei kiadás már új generációs konzolokon is tiszteletét teszi, de csak később. Pont emiatt nem várunk jelentősebb grafikai előrelépést a többi platformon, inkább arra vagyunk kíváncsiak, mennyire reformálja meg a fejlesztőcsapat a cselek rendszerét, ugyanis ezúttal erre fektet komoly hangsúlyt.

Elolvasom a tesztet

A vártnál korábban élesedett a FIFA 21 és a Madden 21 újgenerációs frissítése

Hír | 2020.12.04 12:25

Az EA rádobta a körfordítós UNO kártyát a késésekről szóló hírekre.

David Beckham ingyen jön a FIFA 21-be

Hír | 2020.11.20 13:00

Ha szeretnéd a virtuális csapatodban tudni David Beckhamet, akkor érdemes lesz decemberben belépned a játékba, mert ingyen megszerezheted.

FIFA 21 teszt - Puskás Öcsivel minden jobb

Teszt | 2020.11.17 10:55

Ránézésre semmit sem fejlődött az idei FIFA, ám a változatlan grafikai körítés alatt több rendszert is alaposan felforgatott az EA Sports.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)