Elder Scrolls IV: Oblivion

Elder Scrolls IV: Oblivion kép

A Bethesda nem a csúnya játékairól híres. A Morroind, ahhoz képest, hogy évek teltek el a megjelenés óta, még ma is brutálisan jól néz ki. Az Elder Scrolls játékok következő darabja, az Oblivion sem panaszkodhat, hogy spóroltak volna a fejlesztők a poligonokkal. Lássuk, a grafikán kívül mivel próbálják meg eladni a játékot: Megjelennek a "mountok", azaz a lovagolható lovak (képzavar :)) valamint egyéb megülhető kreatúrák. A helyszín Cyrodill lesz, a játékos (már megint) egy rabként indul, de fogsága alatt szemtanúja lesz a Császár meggyilkolásának, aki még halála előtt megbízza egy feladattal. Konkrétan: meg kell találnuk egy "embert", aki be tudja zárni az Oblivion kapuit, amelyek a Császár, trónörökös-nélküli halála következtében nyílnak meg. Természetesen a kapuk megnyílnak, és jönnek a kedves és barátságos szörnyecskék. Az Oblivion ismét egy Construction Set-tel együtt érkezik meg.


Oblivion: Fighter's Stronghold hétfőtől

Hír | 2007.10.11 11:02

Két remek bejelentéssel borzolta fel a PC-s és PlayStation 3-as szerepjátékosok kedélyét a Bethesda.

[FUN] Tízezer dinnye és az Oblivion

Hír | 2007.09.08 20:14

Egy srác - kihasználva egy sokszorozásra alkalmas bugot - tízezer dinnyével áraszotta el az Elder Scrolls negyedik részét...

TES4: Az év játéka kiadás

Hír | 2007.07.09 09:31

A Bethesda nagyszerű játéka, a The Elder Scrolls IV: Oblivion új kiadásban jelenik meg hamarosan a boltokban.

Súlyos hiba a The Elder Scrolls IV világában

Hír | 2007.04.10 10:19

A The Elder Scrolls IV: Oblivion játékhoz nemrég megjelent Shivering Isles kiegészítő igen komoly hibával került ki a boltokba.

TES IV: Oblivion frissített mod készítő csomag

Hír | 2007.04.02 09:37

A Bethesda Softworks új verziót adott ki a The Elder Scrolls IV: Oblivion játékhoz készített Construction Set csomagból.

The Elder Scrolls IV: Oblivion már mobilon is

Hír | 2006.12.28 10:50

Hihetetlen az a fejlődés, ami a mobiltelefonokat érinti, a doboz nagyságú készülékek manapság egy teljes PDA-t is rejthetnek magukban, ám a játékok fejlődése is újabb szakaszhoz érkezhet.

Tarolt az Oblivion

Hír | 2006.12.11 09:34

A nemrég befejeződött 2006 Spike TV Videogame díjátadón hatalmas meglepetésre szinte csak egyetlen játék volt képes tarolni.

Új infók: Oblivion - Knights of the Nine

Hír | 2006.11.10 09:22

A Bethesda Softworks nyilvánosságra hozta a The Elder Scrolls IV: Oblivion - Knights of the Nine című szerepjáték kiegészítőlemez megjelenési időpontját és kiskereskedelmi árát.

Oblivion kiegészítés közeleg!

Hír | 2006.10.18 12:36

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy A The Elder Scrolls IV®: Oblivionhoz új, fizetős kiegészítés érkezik nemsokára, melynek címe Knights of the Nine lesz.

Mégsem lesz Oblivion kiegészítő

Hír | 2006.09.14 09:14

A Gamesreports utánajárt a tegnap felrebbent pletykáknak, s fény derült az igazságra.

Oblivion kiegészítőlemez?

Hír | 2006.09.13 09:00

A GameStop online játékbolt oldalain bukkantak fel olyan, találgatásra okot adó információk, melyek szerint esetleg készülőben lehet egy kiegészítő az Elder Scrolls IV: Oblivion című szerepjátékhoz.

Level Up adás az Oblivion-botrányról

Hír | 2006.05.10 15:14

A tavalyi GTA: San Andreas ügy komoly hasznot hozhatott a játék kiadójának, ugyanis a Take2 Interactive idén is folytatja botrány-marketingjét. A figyelem középpontjában ismét egy nagyszerű játék, és az abban elrejtett mérsékelten pikáns tartalmak állnak. Az Elder Scrolls IV: Oblivion botrányról szólt a level up tegnap esti adása. Az életkori beosorolás kérdésével kapcsolatban a műsor vendége volt Kathi Attila a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelõség főosztályvezetője, illetve Fuchs Péter játékkutató. A videó letölthetõ a www.levelup.hu oldalról. Thanks JaB-En.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)