Hirdetés

The Elder Scrolls IV: Oblivion már mobilon is

|

Hihetetlen az a fejlődés, ami a mobiltelefonokat érinti, a doboz nagyságú készülékek manapság egy teljes PDA-t is rejthetnek magukban, ám a játékok fejlődése is újabb szakaszhoz érkezhet.

Hirdetés

A Superscape Group Plc, a világ vezető mobil játék kiadója bejelentette, hogy két új, PC-ről jól ismert játék fejlesztése is révbe ért. Az egyik a Jaws 3D, míg a másik a Bethesda RPG gyermeke. Bizony, a The Elder Scrolls IV: Oblivion játéknak is elkészült a mobilokra szánt változata! A hatalmas területekkel és rengeteg küldetéssel operáló játék mobil verziója elvileg már beszerezhető, de a hazai elérhetőségről még nem érkezett információ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)