Hirdetés

Oblivion kiegészítés közeleg!

|

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy A The Elder Scrolls IV®: Oblivionhoz új, fizetős kiegészítés érkezik nemsokára, melynek címe Knights of the Nine lesz.

Hirdetés

A kiegészítés november 21.-én kerül a boltokba (dobozos változatban), illetve a www.OblivionDownloads.com letöltő-szolgáltatáshoz. A Knights of the Nine egy vadiúj frakciót és rengeteg új küldetést tartalmaz nemes karakterek számára, amelyek az Oblivionban található Ayleid romokhoz kötődnek majd. A játékosok beléphetnek az új frakcióba és akár létrehozhatják saját szent lovagrendjüket, hogy harcolhassanak a gonosz varázsló-király és démoni kreatúrái ellen, miközben hatalmas dunegonokban lehet kalandozni és nagy erejű relikviákat lehet találni - szent páncélzatot és az Isteni Küldetés fegyvereit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)