Hirdetés

Ingyen rally várja az Xbox tulajdonosokat a hétvégén

|

Itt az idő megtervezni a pihenést, az esős őszi napokon mi másra vágyna az ember, mint biztonságos gyorsulásra.

Hirdetés

Az Xbox csapata minden hétvégén jelentkezik az Xbox Free Play Days alkalmakkal, melyek lehetővé teszik, hogy az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetők kipróbálhassanak pár játékot. Ezúttal szűkös lett a kínálat, de nem kevésbé izgalmas: ezúttal csak a WRC 10 FIA World Rally Championshipet tölthetjük le és pörgethetjük hétfőig. Azt viszont mindenféle korlátok vagy extra költség nélkül élvezhetjük.

Ahogy mindig, úgy most is megmaradnak a mentései annak, aki próbára tenné a vezetési képességeit. Ha valaki nagyon megkedvelné a játékot, az persze a cím megvásárlásával biztosíthatja, hogy a továbbiakban is élvezhesse a négy ütem élményét.

Hirdetés

A WRC 10 FIA World Rally Championship ráadásul akciós az esemény időszakában, így a szokásos 18-21 ezer forintos vételár helyett most 5 190 forintért húzhatjuk be az Xbox One verziót, és 6270-ért az Xbox Series változatot.

A játékot hétfő reggel 8-ig lehet ingyen pörgetni, tesztek vele egy próbát? 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)