Hirdetés

Ingyen lootolhatsz a hétvégén az egyik legnépszerűbb online lövöldében

|

A grátisz Tom Clancy's The Divison 2 hétvége már el is indult, csak egy letöltés kell, hogy te is csatlakozz.

Hirdetés

Márciusban volt négy éve, hogy a Ubisoft kiadta az elődje sikerét is túlszárnyaló Tom Clancy's The Divison 2-t, a Massive Entertainment fejlesztésében készült játék viszont a kora ellenére sem haldoklik, sőt: a múlt hónapban egy rakás friss tartalmat jelentettek be hozzá az új játékmódot is tartogató következő évad, a Broken Wings képében.

A hivatalosan júniusban érkező szezon már hetek óta nyúzható a tesztszervereken, a Ubisoft pedig most egy különleges akcióval igyekszik mindél nagyobb közönséget toborozni az új sebességbe kapcsoló online lövölde számára.

Hirdetés

Aki ugyanis szeretné, az most egészen május 22. 18:00 óráig teljesen ingyen csatlakozhat a mókához. A konzolok esetében az előző generációs (Xbox One, PlayStation 4) és az aktuális gépek (Xbos Series, PlayStation 5) egyaránt támogatottak, számítógépen pedig a Steamen, az Epic Games Store-on és a Ubisoft Connecten keresztül tölthetjük le a Division 2-t.

Az ingyenes hétvége vendégei a fedezékalapú TPS teljes verzióját vihetik el egy körre, a program hétfő esti lejárta után viszont meg kell vásárolniuk a játékot, ha nem akarják letenni a fegyvert. A jó hír, hogy ebben az esetben átvihető  a haladás, tehát pont ugyanonnan folytathatod a karaktered fejlesztését, ahol abbahagytad. A Ubisoft egy dedikált webes felületet is indított az akciónak, amit ide kattintva érhetsz el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)