Hirdetés

Ingyen játszhatod az elmúlt évek egyik legjobb szerepjátékát

|

Ráadásul ha megtetszik a Pathfinder: Wrath of the Righteous, most aprópénzért behúzhatod a DLC-kel együtt.

Hirdetés

Amikor összeállítottunk egy listát arról, hogy mely játékokat érdemes kipróbálnia annak, akinek bejött a Baldur's Gate 3, vagy esetleg már annyit nyúzta, hogy időközben ráunt, akkor felvettük rá az Owlcat Games Pathfinder sorozatát is. Az említett stúdió figyelmének fókuszában pillanatnyilag az első Warhammer 40,000-es CRPG, a néhány napja megjelent Warhammer 40,000: Rogue Trader áll, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen megfeledkezett volna azt megelőző alkotásáról, a Pathfinder: Wrath of the Righteousről.

Épp ellenkezőleg, novemberben debütált a Lord of Nothing című DLC, és azóta is rendszeresek a kisebb-nagyobb patchek, amelyek hol hibákat javítanak, hol pedig a közösség által hiányolt kényelmi funkciókat pótolnak.

Hirdetés

Persze az alapjáték már anélkül is masszív darab, hogy hozzászámolnánk a letölthető tartalmakat: a howlongtobeat.com szerint csak a történet főszálának hossza meghaladja az 50 órát, aki pedig kimaxolná, készüljön fel rá, hogy ennek a többszörösét kell rászánnia. De nemcsak a végigjátszás időigényes, hanem az is, amíg a Wrath of the Righteous megismerteti velünk az összes mechanikáját, és beindul a játékosmarasztaló történet. Ezért ha valaki bizonytalan, annak édeskevés a vételár visszatérítésére biztosított kétórás időablak. Szerencsére azonban most nem kell zsákbamacskát vennie senkinek, mivel a Steamen egészen december 18-áig, magyar idő szerint este 19 óráig ingyen nyúzhatjuk. Ehhez elég elég a fenti linkre kattintani, majd megnyomni a Játék indítása gombot.

Aki nem ér a végére (valószínűleg senki se fog), de rákap az ízére, és szeretné a gyűjteményében tudni a játékot, az 75 százalékkal olcsóbban, mindössze 9,99 euróért le is csaphat rá. Az első szezonbérletet és a Commander Packet magába foglaló Mythic Edition árából 76 százalékot engedtek, ezt 21,22 euróért lehet bezsákolni. De annak is érdemes felkeresnie a Steamet, akinek az alapjáték már megvan, ezért csak a plusztartalmak iránt érdeklődik, mivel az első szezonbérlet 7,24 euróba kerül 75 százalék kedvezménnyel, a második pedig 23,19 euróba. Frissebb lévén, ennek csak 20 százalékot csippentettek le az árából.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)