Hirdetés

Így szerezheted meg ingyen a Watch Dogs 2-t

|

Kiderült, egészen pontosan mit is kell tenned a Watch Dogs 2 ingyenes bezsákolásáért. Nem is olyan nehéz a feladat.

Hirdetés

Hétfő óta tudjuk, hogy hamarosan ingyen megszerezhetjük a Watch Dogs 2-t, ezért pedig mindössze a vasárnapi Ubisoft Forward livestreamet kell majd megnéznünk, ahol az ígéretek szerint olyan játékokról tudhatunk meg még többet, mint az Assassin's Creed Valhalla és a Watch Dogs Legion. Most pedig végre a részletekre is fény derült, amiket mindenképp érdemes átolvasnotok, nehogy lecsússzatok erről a lehetőségről. 

Hirdetés

Az ingyenes Watch Dogs 2-re akkor csaphattok le, ha bejelentkeztek Uplay fiókotokba (ezt teljesen ingyen létrehozhatjátok, ha eddig még nem tettétek volna). Cseppet sem mindegy azonban, hogy ezt mikor teszitek: július 12-én vasárnap lesz ugyebár a Ubisoft Forward, az esemény előtt azonban még tartanak egy pre-show livestreamet is a Trackmania kapcsán. Ez 20 órakor kezdődik el, és egy teljes órán át tart, majd amint vége, lehet ostromolni a Uplayt. 21 órakor rajtol el maga a Ubisoft Forward, ami a becslések szerint nagyjából 45 perces lesz, természetesen alatta is ingyenes marad még a játék, utána viszont már hiába is keresitek. 

Összesen tehát kevesebb mint két órátok lesz arra, hogy bebiztosítsátok magatoknak az ingyenes Watch Dogs 2-t, július 12-én 20 órától körülbelül 21:45-ig kell megszereznetek a játékot a Uplay-en keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)