Hirdetés

Ez egy új, ingyenes Sonic játék, de van benne egy csavar

|

Még nem tartunk ott, hogy a Sonic Frontiersben pöröghessünk, de ha a Sonic 2 film felpörget, van egy jó ötletünk.

Hirdetés

A Sonic, a sündisznó filmek nagyot mennek a kicsik és nagyok körében is, de érezhetően a fiatalabb közönségnek szólnak. A mostani "játékmegjelenés" is őket célozza, mivel egy Roblox Sonic mókáról van szó, ami ráadásul a Sega támogatásával érkezik.

A Roblox egy hatalmas, virtuális homokozó, ahol rengeteg minijáték és közösségi tér áll a játékosok rendelkezésére. A Gamefam nevű stúdió kifejezetten arra szakosodott, hogy Roblox tartalmakat gyártson, és ők dolgoztak együtt a Segával is a Sonic Speed Simulatoron.

Hirdetés

Gyakorlatilag egy 3D-s platformerről van szó, ami hozza a Sonic játékok minden fontos elemét a Robloxon belül. A Gamefam tervezi majd bővítgetni a mókát új pályákkal, de az Emerald Hills persze már benne van a mostani verzióban is.

Ha a Sonic Speed Simulator kap majd legalább 10 ezer like-ot, akkor minden Roblox játékost megajándékoznak majd egy Sonic karakterkinézettel is.

A minijáték jelenleg tesztelés alatt áll, így egyelőre csak fizetős formában érhető el, de holnaptól elvileg mindenki teljesen ingyen játszhatja majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)