Hirdetés

Egy hetünk lesz rá, hogy ingyen belekóstoljunk a Ubisoft most megjelenő játékába

|

Megkötésekkel, de ingyen száguldozhatunk a Steep utódjában.

Hirdetés

A Ubisoft elérkezettnek látta az időt arra, hogy új szintre emelje a 2016-ban kiadott téli extrémsportos játékát, a Steepet, a Riders Republic ugyanis olyan érzetet kelt, mintha annak a szétszteroidozott folytatása lenne. Pacának már volt lehetősége néhány órát játszani a Ubisoft Annecy adrenalingenerátorával, a megjelenés előtt viszont bárki belekóstolhat majd a virtuális sportolásba, ráadásul a legutóbbi lehetőséggel ellentétben most nem csak egy napig érvényes az ajánlat.

Hirdetés

Ezúttal október 21. és 27. között próbálgathatjuk majd ingyen a Riders Republicot minden platformon, viszont fontos, hogy ez nem azt jelenti, hogy hét teljes napot játszhatunk vele. Az említett időszak alatt csak négy órán keresztül nyüstölhetjük, de akkor legalább egy csomó tartalmát megvizsgálhatjuk: az akár több mint ötven játékost is felvonultató Mass Race-t, a haverokkal együtt élvezhető Versus Mode-ot, a 6v6 meccseket kínáló Trick Battle-t, valamint a játékosokat 11 ellenféllel összesorsoló Free for All-t. Egy élőszereplős promóval hangolódhatunk rájuk: 

Természetesen az elért eredmények továbbvihetőek a játék megvásárlásakor. A Riders Republic október 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Google Stadiára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)