Hirdetés

Az Xbox-tulajokra ingyenes versenyzés, felfedezés és gonoszkodás vár a hétvégén

|

Akármelyiket is válasszuk az Xbox Free Play Days keretében, az adrenalintermelést kipipálhatjuk.

Hirdetés

A Microsoft és az Xbox csapat minden hétvégére készülnek egy ingyenes időszakkal az Xbox Free Play Days képében, amelynek keretében különféle videojátékokat tesznek játszhatóvá költségek és megkötések nélkül. Természetesen minden héten változik a felhozatal, ez pedig lehetőséget ad a játékosoknak, hogy belekóstoljanak olyan címekbe is, amiket a Game Pass felhozatala se tartalmaz.

Akárki is válogatja össze mostanában a hétvégi kínálatot, az nagyon rá van pörögve a vérpezsdítő pillanatokra, ugyanis míg a múlt héten őrült kecskét, extrém kézbesítést és eszeveszett bringázást választott, addig ezúttal a száguldó cirkusz, az idegen planéták feltérképezése és egy ördögi roguelike mellett tette le a voksát. Persze mi ezzel csak jól járunk. 

Ezen a hétvégén, azaz október 20. és október 23. között az F1 22-t, a Journey to the Savage Planetet és a Rogue Lordsot játszhatják az xboxosok. A kiemelt címet, a Codemasters új versenyjátékát valószínűleg nem kell bemutatni. Új verdákat, pályákat és módot tartogat az autósport kedvelőinek, miközben a teljes licencnek köszönhetően továbbra is a kedvenceitekkel törhettek a bajnokság élére.

Hirdetés

Ott van az azóta más néven ténykedő Typhoon Studios játéka, a Journey to the Savage Planet is: egy felfedezést és kalandozást ígérő 3D-s platformer, amely szórakoztató tud lenni, ha nem keresünk benne nagy mélységet. A harmadik pedig a Nacon dark fantasy projektje, a Rogue Lords, amely állítólag az első olyan roguelike, amiben az ördög bőrébe bújva játszhatunk és olyan híres gonoszokból állíthatunk fel haderőt, mint Drakula, a Fejnélküli Lovas és Bloody Mary. 

Természetesen mint mindig, úgy most is továbbvihetjük az elért eredményeket és mentéseket, ha a Free Play Days után beruháznánk a játékokra, a Rogue Lordsot leszámítva pedig a másik kettőt kedvezményesen be is szerezhetjük:

Bár ezek közül egyik sincs a Game Pass kínálatában, viszont az F1 20 és az F1 21 igen, szóval ha a száguldó cirkuszra vágynátok és alternatívát keresnétek az F1 22-höz, ezek működhetnek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)