Hirdetés

Rajongói mod hozza vissza a legelső Half-Life kukázott verzióját

|

Az első kivágott fejezet már játszható is, ráadásul némileg javított formában élvezhetjük azt.

Hirdetés

A Half-Life-hoz készült In Deep mod már évekkel ezelőtt elérhető volt, azonban most egy Jackathan nevű modder úgy döntött, kipofozza egy kicsit eredeti alkotást, és felújított formában újból megjelenteti azt. Nemrég pedig be is futott a legfrissebb kipróbálható verzió.

Hirdetés

A mod a Half-Life 0.52-es alfaverzióját veszi alapul, és a most elérhetővé vált verzióban teljes egészében végigjátszhatjuk az Office Warrens fejezetet, amit Jackathan nulláról alkotott újra, javított fejtörőkkel és játékmenettel. Emiatt tehát nem egy az egyben azt kapjuk, ami a játék 1997-es változatában szerepelt, de azért így is simán megérhet egy próbát a dolog a rajongóknak.

Később egyébként a szintén kivágott Security Complex és Communications Center fejezetek is elkészülhetnek hasonló formában. Ha megnéznétek, mit is tud az In Deep, akkor innen tudjátok letölteni.

Ti tesztek egy próbát a moddal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)