Hirdetés

Zord idők jönnek: hamarosan indulnak a World of Warcraft Hardcore szerverek

|

Az igazi WoW rajongók készülhetnek a kihívásokra, és már nem is kell sokat várniuk az indulásra. Az életed mostantól tényleg mindig drága lesz.

Hirdetés

A WoW Hardcore eredetileg egy unatkozó játékosok által indított és menedzselt játékopció volt, ahol a karaktereket halál után törölnöd kellett. A hardcore kihívás akkora népszerűségre tett szert, hogy a Blizzard is felfigyelt rá, és az elmúlt hónapokat azzal töltötte, hogy felépítsen egy "egy élet, egy halál" alapú vanilla World of Warcraft szerveropciót. A munka lassacskán a végére ér, és a hivatalos hardcore realmek néhány hét múlva tényleg megnyílhatnak.

Az új játékmód megjelenése egy többlépéses folyamat lesz: augusztus 23-án megérkezik az 1.14.4 a Classic Era részlegre, ami felkészíti ezeket a szervereket a hardcore-ról érkezett karakterek fogadására. A hardcore szabályzata szerint, ha meghal a karakterünk, akkor azt nem támaszthatjuk fel a hardcore szervereken, de átvihetjük azt egy Classic Era realmre, és ott folytathatjuk a kalandozást, ha túlságosan mély a gyász.

Hirdetés

Maguk a HC realmek augusztus 24-én fognak megnyílni világszerte. Ez a szerveropció saját szabályok szerint fog működni, így akit érdekel, hogy mire számíthat az olvassa át a különbségeket a Classic Era és a Hardcore szerverek között.

Akit nem vonz a végleges halál gondolata, annak egyelőre nincsenek jó híreink. Voltak ugyan jelek egyes frissítésekben arra, hogy a Blizzard tervezhet indítani friss vanilla szervereket, de egyelőre nincsenek konkrét információk egy Season of Mastery vagy hasonló stílusú mókáról. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)