Hirdetés

Napi büntetés: Christopher Walken esete az Xbox ügyfélszolgálattal

|

Még Christopher Walkennek is meggyűlhet a baja az Xboxszával, amivel hova máshova fordulhatna, mint az ügyfélszolgálathoz. De most nem ez a helyzet.

Hirdetés

Scheiffer Bates, egy elég tehetséges hangutánzó úgy döntött, új sorozatot indít a YouTube-csatornáján, amiben Christopher Walken hangján fog telefonbetyárkodni. Az első rész áldozata az Xbox ügyfélszolgálata volt, akiket azzal hívott fel, hogy meghackelték a konzolját. Ami ezután következik, az színtiszta arany.

A beszélgetést azzal kezdi, hogy forgatás után hazaérve ő csak egy kicsit játszani akart a Destinyvel, ehelyett trágár üzenetek jelentek meg a képernyőn (amiket természetesen "felolvas" telefonbetyárunk). Bates tehát a hatperces hívás alatt mindent megtesz, hogy kellemetlen helyzetbe hozza a vonal túlsó végén lévő hölgyet, aki mindezek ellenére elég jól kezeli a helyzetet. Egy darabig legalábbis, mikor már elég egyértelmű, hogy csak az idejét húzzák, egyszerűen leteszi a telefont.

Jó mulatság, férfimunka volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)