Hirdetés

Lőttek az Xbox One-os NES emulátornak, de még van remény

|

Bármennyire is szerettük volna Xbox One-on NES címekkel elütni az időt, a Microsoftot ez nem hatotta meg és nemmel szavaztak az egyébként zseniális ötletre.

Hirdetés

A Nintendo minden próbálkozásra kíméletlenül lecsap, amelynek köze van a szellemi termékeihez, így nem jósoltunk nagy jövőt a Nesbox emulátornak sem, amelyet Xbox One-ra álmodott meg készítője és elküldte a Windows Store-ba, hátha a Microsoft jóváhagyja. 

Bár már éppen úgy nézett ki, hogy sínen van a dolog, a Microsoft visszadobta a projektet és arra kérte a Nesbox megalkotóját, hogy távolítsa el az Xbox platform támogatását, mielőtt újból benyújtaná a kérvényt: 

Ezzel azonban még nincs minden veszve, a fejlesztő következő lépése az, hogy újratervezi az appot Windows 10-re, mobilokra és Hololens-re, így zöld utat kaphat a Microsofttól. Az elképzelést már mozgásban is láthatjátok odafent. Ezenfelül nem adta fel teljesen az Xbox One-nal kapcsolatos terveket sem, az Edge böngészőn keresztüli megoldással is bepróbálkozik majd, hamarosan elkezdi a prototípus munkálatait.

A végső döntés sajnos úgyis a Nintendóé

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)