Hirdetés

Valaki fejlesztett egy NES emulátort Xbox One-ra, és most megpróbálja publikálni

|

Bármi, a Nintendóhoz kapcsolódó, de a cég jóváhagyása nélkül készülő projekt halálra van ítélve. Azért szurkolunk, hátha a NES emulátor hivatalosan elérhetővé válhat.

Hirdetés

Ha nem épp most készülne kiadni a Nintendo egy új NES-t, még akkor is nagyjából 0 százalék esély lenne rá, hogy a Microsoft elfogadja a Nesbox emulátort.

Emulátorokat valószínűleg amúgy sem fogunk Xbox One-on látni, örülhetünk, hogy az Xbox 360-as játékok közül egyre több megy a gépen. A NES emulátor készítője azért hősként próbálkozik, elkészítette a Nesbox UWP-s változatát, és elküldte a Windows Store-ba, hátha a Microsoft jóváhagyja. Egy hete nem kapott választ, de így elutasítást sem, szóval még bármi lehet(ne). 

Mario iOS-re költözik, úgyhogy innentől már bármi megtörténhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)