Hirdetés

World of Tanks - a Hold már nem elég, idén a Marson csatázunk

|

A World of Tanks konzolos változataiban idén is fejest ugorhatunk egy őrült játékmódba néhány napra, erre az április 1-jére pedig egy marsi pályával készült a Wargaming.

Hirdetés

Ma jó néhány olyan hír van, amit nem érdemes elhinnünk, de a Wargaming be is váltja ígéreteit, mikor olyan őrültségekről van szó, mint a Holdon való csatározás. A konzolos változatokba idén is hoztak egy hasonlóan bohókás pályát.

A Mars Mode neve elárulja, hogy ezúttal a vörös bolygón vihetjük el egy körre a Holdon már jól bejáratott M24-es harckocsit. A finomhangolt fizikai modellel még mókásabb az alacsony gravitációjú környezetben harcolni, de a World of Tanks legújabb ideiglenes módjában felvehető powerupok is fokozzák az izgalmakat. Az M24-essel szerzett XP-pontokat egyébként bármelyik nemzet oldalán felhasználhatjátok majd, úgyhogy a jutalmak tekintetében is érdemes beszállni az április 3-ig játszató Mars Mode-ba, amiről alább egy kis kedvcsinálót is megnézhettek.

Ti harcba szálltok a Marson?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)