Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood tesztek - felemás lett az akciózás

|

A szakma képviselői már mehettek pár kört a Wolfenstein II: The New Colossus spin-offjával, de nem mindegyikük számára volt felhőtlen az öröm.

Hirdetés

Aki próbálta már a Wolfenstein II: The New Colossus-t, az valószínűleg egyetért vele, hogy a MachineGames-nek újra sikerült elkápráztatnia minket a Wolfenstein: The New Order után. Bizakodva vártuk, hogy a mellékhajtásnak számító Youngblood is be fog-e találni. Elvégre mi mehet félre egy olyan koncepcióban, amiben Blazkowicz dögös lányaival irtjuk a nácikat, akár egy pajtás bevonásával, kooperatívan? Nos, az első tesztek alapján nem lett problémamentes az élmény. 

Hirdetés

16 értékelés után a játék PC-s változata 77 ponton áll a Metacriticen, ami egyáltalán nem rossz, de láthatóan megosztotta a külföldi kritikusokat. 60-tól 86 pontig szinte mindenfélét kapott attól függően, ki mennyire volt elégedett a harcrendszerrel, a dialógusokkal, a kooperatív lehetőségekkel és a tartalmakkal. Íme a nagyobb oldalak pontszámai: 

COGconnected - 69/100
Destructoid - 6/10
Eurogamer Italy - 8/10
Game Informer - 8.5/10
Guardian - 4/5
IGN US - 6.5/10
IGN Spain - 86/100
PC Gamer - 79/100
PCGamesN - 8/10
SpazioGames - 8/10
Worth Playing - 8/10

A PC-sek már mától játszhatják a Wolfenstein: Youngbloodot, a PS4, Xbox One és Nintendo Switch tulajok viszont csak holnaptól csaphatnak le rá. Mit gondoltok a fenti pontokról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)