Hirdetés

Wolfenstein 3D - Júniusban érkezik konzolokra

|

A klasszikus Wolfenstein 3D hamarosan letölthető lesz a PSN, és az Xbox Live kínálatában.

Hirdetés

John Carmack, és csapata a RAGE mellett szakított egy kis idő a nosztalgiára is. A klasszikus Wolfenstein 3D így nemsokára elérhető lesz az új generáció számára is.

A id Software talán az új generációs Wolfenstein játékot próbálja kicsit reklámozni, ami nem is baj, hiszen az is igen jónak tűnik. A Doom mellett a Wolfenstein talán az id legjobban csengő címe, és ne is érdemtelenül. A legújabb, és a klasszikus Wolfenstein szépen elfér egymás mellett, örvendezzünk hát jól. A Wolfenstein 3D június 3-án érkezik Xbox Live-ra, június 4-én pedig a PSN-re. Hogy pontosan mennyit is kell majd kipengetni a nagyszerű klasszikusért, még nem közölték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)