Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - újabb németesített tévéműsor alapozza meg a hangulatot

|

A Wolfenstein II: The New Colossus legújabb kedvcsináló a korábban megvillantott tévés vetélkedő segítségével mutatja be, milyen a nácik által ellenőrzött Amerika.

Hirdetés

A New Order egyik leghangulatosabb adalékát jelentették a németesített popslágerek, így nem meglepő, hogy a Wolfenstein II: The New Colossus leleplezését is az alternatív kultúra néhány elborult példájával vezették fel a készítők. Az új kedvcsinálóban az akkor látott "German or Else!" című vetélkedőből láthatunk egy hosszabb részletet.

Hirdetés

Az új trailer végén látott játékmenet-foszlányok a korábban már látott anyagból származnak, viszont előtte érzékletes példát kapunk róla, mennyire rossz a helyzet a megszállás alatt élő Egyesült Államokban. A stúdió nézőközönsége azt is készséggel megtapsolja, hogy a német nyelvben kevésbé jártas játékost négy hét munkatábor várja, illetve az is kiderül, hogy Wolfenstein II: The New Colossus sztorija szerint a nácik idővel be is tiltanák az angol nyelvet és mindenkinek németül kéne beszélnie. Na, majd meglátjuk, mit szól ehhez az öreg Blazkowicz.

Nektek mennyire jönnek be az ilyen, játékmenet helyett a hangulatot bemutató trailerek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)