Hirdetés

Wild West Online - végre mozgás közben láthatjuk a vadnyugati MMO-t

|

Érkezett egy tartalmas gameplay videó, ami bemutatja nekünk az ígéretes játék főbb funkcióit.

Hirdetés

Amikor hónapokkal ezelőtt megjelent az első kép a Wild West Online-ról, sokan azt hitték, hogy a Red Dead Redemption 2-t látják, de végül kiderült, hogy a PC-sek is kapnak egy vadnyugati mókát, és a legújabb játékmenet videó alapján úgy tűnik, érdemes lesz várni a 612 Games alkotására.

Hirdetés

Fejlesztői kommentárral nézhetjük meg, hogy miket csinálhatunk majd a könyörtelen vadnyugaton, és bizony lesz bőven feladatunk. Banditákra vadászhatunk, hogy begyűjtsük a fejükre kitűzott vérdíjat, szerencsejátékozhatunk, de ha úgy tartja kedvünk, akkor a hatalmas, nyitott világban is barangolhatunk.

Időközben az is kiderült, hogy a játékot a Free Reign Entertainment által készített Nightshade motor hajtja, és a látványra biztosan nem lehet panasz. A tervek szerint a játék még idén megjelenik, de ha szívesen részt vennétek a tesztelésében, akkor a hivatalos oldalon jelentkezhettek erre a feladatra.

Nektek hogy tetszik eddig a Wild West Online?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)