Hirdetés

We Happy Few - csúszik a megjelenés, vissza lehet kérni a pénzt

|

Még tavaly tűzött ki egy napra pontos megjelenési dátumot a Compulsion Games, de most kiderült, nem tudja tartani.

Hirdetés

A trailerek és elmondottak alapján egy érdekes projektnek tűnt a We Happy Few, aztán mikor Xbox One-ra megjelent a félkész változat, kiderült, hogy a megvalósítás azért még messze nincs rendben.

Hirdetés

A fejlesztők a háttérben folyamatosan javították, úgy volt, hogy áprilisban megjelenik a teljes változat PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt. Egy a napokban küldött közleményben viszont bejelentették, hogy a megjelenés nyárra csúszik, mert miután megnézték, hogy áll a játék, úgy látták, kell még idő a fejlesztésre. Augusztusban az ár a duplájára emelkedett, viszont a csapat is belátta, hogy ez nem volt jó húzás, úgyhogy most bárki, játékidőtől függetlenül visszakérheti az összeget Steamen. Amíg közelebb nem érünk a megjelenéshez, a korai hozzáférésű változatot sem árulják február 1-től kezdődően.

Ezzel együtt megjelent egy videó is, amiben bejelentettek egy új karaktert, Sallyt.

Ha szeretnétek koncepciórajzokat és modelleket is látni, valamint kíváncsiak vagytok, a Compulsion egyes divíziói pontosan min dolgoznak épp, ide kattintsatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)