Hirdetés

Warhammer Online videóteszt

|

Nagyszerű kis videótesztet tekinthettek meg, melyben Gyu és BZ elmondja nekünk, miért is csodás eme játék.

Hirdetés

A most bemutatott videót megtekintve számos fontos dolog derül ki a Warhammer Online: Age of Reckoning-ról. Bejárhatjuk a császár palotáját, sőt magával Karl Franz-cal is parolázhatunk. Róla érdemes tudni, hogy a nyeszlett külső kőkemény bosst takar. A Warhammer világa olyan zorál, hogy még BZ sem mer nagyon szóvicceket gyártani vala kapcsolatban, bár lehet, hogy inkább Gyu szigorú nézése tartotta vissza. Megtudhatjuk még, hogy BZ két csodálatos zenemű komponálása között, sárga lábú plüntyöket mészárolgat otthon (és élvezi), valamint azt is, hogy bár az Age of Reckoning nagyon is eredeti, meg minden, de azért a készítők elég sokat tolhatták a World of Warcraftot is. Tessék nézni áhítattal!

waronlinetv_1.jpg

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)