Hirdetés

Warhammer Online: késés és gyűjtői kiadás

|

Az EA sokadszorra halasztotta el a Warhammer Online: Age of Reckoningot, de legalább a gyűjtői változatot bejelentették.

Hirdetés

Egy MMO fejlesztése során nem ritka, hogy a készítők nehezen áthidalható akadályokba ütköznek, és kénytelenek eltolni a megjelenést. Nos, a Warhammer Online: Age of Reckoning esetében ez már nem az első eset, az Electronic Arts sajtóközleménye szerint a korábban ígért 2008. második negyedév helyet csak az év végén barangolhatjuk majd be a virtuális világot.

 

Jóval kellemesebb meglepetéseket tartogat a ma reggel, egy párizsi konferencián bemutatott Warhammer Online: Age of Reckoning Collector's Edition. A kézzelfogható ajándékok között egy 128 oldalas, Graham McNeill által írt novella (WAR: Prelude to War), egy 224 oldalas koncepciós rajzokkal tömött könyv, valamint egy exkluzív Games Workshop Warhammer figura is megtalálható. Nem maradnak el az ingame meglepetések sem, ezek közül a legérdekesebb talán a háromszor használható Librams of Insight, segítségével ugyanis egy órán keresztül plusz 10% XP-t kap karakterünk. További extraként 12 exkluzív küldetés, valamint 12 arc várja a Collector's Edition vásárlóit, ráadásul az előrendelők külön ajándékokban (béta hozzáférés, PvE item, hordozható tábor) részesülnek. Aki szeretne hozzájutni egy példányhoz a 79.90 eurót kóstáló gyűjtői változatból, annak nem árt figyelni a boltok akcióit, hiszen mindössze 55 000 darab kerül a polcokra világszerte.

 

 

warhammeronlinecollectorbig_1_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)