Hirdetés

Visszatér a No Man's Skyba a Mass Effect ikonikus hajója

|

Ha lemaradtál az Expedition eseményekről, akkor már el is kezdheted pótolni őket, menet közben pedig a Normandy-t is begyűjtheted.

Hirdetés

A Hello Games nagyon jó hírekkel szolgált most azoknak, akik a No Man's Sky űrjében szeretnék tölteni az év maradékát. A srácok visszahozzák mind a négy Expeditions eseményt, és az első már most elérhető a játékban.

Ennek hála nem csak átélhetjük a kihagyott élményeket, de be is gyűjthetjük az olyan jutalmakat, melyekről korábban lemaradtunk. Ez főleg a Mass Effect rajongóinak lesz örömteli, mivel a Normandy is a megszerezhető cuccok között van.

Hirdetés

Az Expeditions események gyakorlatilag a szolgáltatás alapú játékokban látott, limitált ideig elérhető küldetések No Man's Sky-os változatai. Kapunk egy rakat kihívást, melyeket, ha teljesítve bezsákolhatunk ezt-azt.

A Normandy űrhajó a második expedíció, a Beachhead jutalma, ami december 8-án tér vissza és 21-ig lesz elérhető. A küldetéssorok egyébként 2 hetente váltják majd egymást egészen január 5-ig, az utolsó expedíció érkezésééig.

Ha szereted a No Man's Sky-t, de kihagytad ezeket, akkor érdemes lesz most pótolni őket, mivel nem tudhatjuk, hogy mikor térnek majd vissza legközelebb.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)