Hirdetés

Vér és erőszak - A Dead Space fejlesztőinek jövője

|

Az Electronic Arts úgy döntött, véres és erőszakos utat jelöl ki a Dead Space című űrhorrort jegyző EA Redwood Shores számára. Első lépésben átnevezték a stúdiót.

Hirdetés

Az EA Redwood Shores egyebek mellett foglalkozott már rajzfilmfigurákkal (The Simpsons Game) és a maffiózók mindennapjaival is (The Godfather, The Godfather II), azonban semmi sem állt olyan jól a csapatnak, mint a horror.



Nem is csoda, hogy a Dead Space kritikai fogadtatásán felbuzdulva nekiláttak a Wii konzolra hangszerelt Dead Space: Extraction munkálatainak, ahogy az sem meglepő, hogy ugyanez a gárda kapta meg a feladatot, hogy Dante's Inferno címmel pofozza játékos formába az egyetemes irodalomtörténet egyik legjelentősebb alkotását.



Az EA vezetése is belátta, hogy ezeknek a srácoknak vérrel, erőszakkal kell kufárkodniuk, ez az, ami a legjobban megy nekik, ezért a jövőben Visceral Games (Zsigeri Játékok) néven folytatják munkájukat, ami már önmagában is arra utal, hogy kőkemény (olykor horror, olykor, sci-fi, olykor fantasy, vagy valami más környezetben) akciójátékokat fognak nekünk készíteni. A névváltozásról bővebben Glen Schofield stúdióvezető nyilatkozik a hamarosan elrajtoló honlapon. Állítása szerint a Dead Space csak a kezdet volt.
Való igaz, mi szerettük a csapat ezen játékát, és kiváncsian várjuk, hogy a már bejelentett címek mellett mi lehet a még mindig óvott és titkolt két másik projekt. Van egy tippem: egyik sem lesz gyerekjáték!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)