Hirdetés

Véletlenül létezik a Call of Duty franchise egyik leghíresebb pályája

|

A Call of Duty 4-ben csupán véletlenül maradt benne Shipment.

Hirdetés

Manapság ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy még a legjobb játékok is hiányos tartalommal jelennek meg, amiket a fejlesztők csak később, frissítések formájában pótolnak. Ennek a totális ellenkezője történt a Call of Duty 4-gyel, amiben még több tartalom is maradt a megjelenéskor, mint azt a fejlesztők szerették volna.

A Shipment névre hallgató pálya rendkívül egyszerű felépítést követ: néhány egymásra pakolt konténer, egyik nyitva, másik felborítva, egy apró helyen, ahol megállás nélkül megy a darálás, végtelen XP-t és szélsőséges statisztikákat generálva.

Hirdetés

Először a Call of Duty 4-ben debütált 2007-ben, és ugyan most már nagyon nehéz elhinni, hiszen a Vanguardban és a 2022-es Modern Warfare 2-ben is feltűnt, de

eredetileg nem is akarták a fejlesztők, hogy napvilágot lásson.

A Dexertónak adott interjújában az Infinity Ward egyik fejlesztője mesélt a Shipment izgalmas előéletéről. Geoff Smith elmondta, a játékteret a házon belüli tesztek során alkalmazták, és az osztott képernyős élményt szem előtt tartva tervezték. Végül rendkívül prózai oka lett annak, hogy megismerte a világ, a fejlesztők ugyanis nemes egyszerűséggel elfelejtették törölni a pályát a megjelenés előtt.

Ma már nehéz elképzelni a franchise-t Shipment nélkül, hiszen 16 éve velünk van, és még mindig beszédtéma. Reméljük, még sokáig az is marad.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)