Hirdetés

Végre mozgásban is láthatjuk a Resident Evil Village Mercenaries játékmódját

|

A Resident Evil Village Mercenaries recept nem változott: egyre nehezedő kihívásokat kell teljesítenünk, miközben ketyeg az óra.

Hirdetés

Igencsak rá vagyunk pörögve a Resident Evil Village érkezésére, a várakozás feszültségét pedig az sem enyhíti, hogy nemrég láthattunk egy órát a játékmenetből vagy hogy korlátozott ideig csapathattuk a játék legújabb demójával. Nincs már messze a megjelenés, a Capcom pedig kedvcsinálóként újabb részletét mutatja meg a legújabb Resident Evil epizódnak.

Visszatér ugyanis aMercenaries mód, amelyben adott mennyiségű ellenfelet kell lenyomnunk minél gyorsabban. Az egyes területek között vehetünk új fegyvereket a sztoriból megismert árustól vagy fejleszthetjük a meglévőket, és használhatunk képességeket is.

Hirdetés

Azután férhetünk hozzá a játékmódhoz, hogy teljesítettük a kampányt, és ilyesmi élményt kínál majd a Mercenaries:

A Resident Evil Village május 7-én jelenik meg PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia, és PC platformokra. Ha sem a Mercenaries, sem Lady Dimitrescu nem győzött meg titeket arról, hogy ez kell nektek, akkor mutatunk egy csodálatos reklámot, az majd teszi a dolgát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)