Hirdetés

Vasárnapi bulvár: Támadás a Nintendo főhadiszállása ellen

|

A Bob's Game mégis forgalomba került, sajnos egy erősen megkérdőjelezhető akció keretében. Robert Pelloni elbukott.

Hirdetés

Emlékeztek még Robert Pelloni kirohanására? Nevezett úriember egymaga kifejlesztett egy szerepjátékot DS-re, azonban a Nintendo hónapokon keresztül nem reagált kérésére, miszerint szeretne hozzájutni a vállalat által használt fejlesztői eszközökre, hogy befejezhesse játékát. Mivel válaszra sem méltatták játékát nem tudta forgalomba hozni, eltervezte, hogy tiltakozásképpen bezárkózott szobájába 100 napra. Hetekkel később feladta és úgy tűnt végleg lemondott saját készítésű játéka, a Bob's Game terjesztéséről és hitelesítéséről. Alkotása mégis felkerült egyetlen értékesítés polcaira.

Robert Pelloni, azaz Bob kemény figura, erről tanúskodik a következő videó. Emberünk betámadta a New York városában található Nintendo World főhadiszállását csinos ázsiai hölgyekből verbuvált kommandós egységével (ugye átérezzük milyen stílusos döntést hozott?). Vandalizmusnak is nevezhetjük Bob végső elkeseredettségében tett kirohanását. Kezdésként Bob's Game plakátokat tapasztottak a Nintendo World hatalmas kirakatüvegeire, majd az üzletben is kiragasztottak néhányat. Ezután Bob elhelyezett néhány Bob's Game játékdobozt a csillogó-villogó Nintendo szalonban és névjegykártyákat osztogatott. Robert Pelloni végérvényesen felkerült az e-celebek népes listájára, mint megkeseredett fejlesztő. Merényletével elbúcsúzhat terveitől, legalábbis erre utal a videó végén felcsendülő rendőrszirénák hangja.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)