Hirdetés

Valószínűleg te sem találtad meg ezt a titkos szobát a Cyberpunk 2077-ben

|

Pedig a fejlesztők valószínűleg azt akarták, hogy megtaláljuk.

Hirdetés

Már két hetet sem kell várnunk, hogy megkapjuk a Cyberpunk 2077 második nagy frissítését, ami megoldja a maradék problémákat - legalábbis ezt ígérte a CD Projekt RED, de a munkát sok minden hátráltathatja, például az is, hogy hackertámadás áldozata lett a cég. Azért szorítunk a csapatnak, hogy mihamarabb tettekké fordíthassák az ígéreteket, és szegény Marcin Iwinski ne öregedjen hétszeres sebességgel.

Akik hibáival együtt is tudják élvezni a kalandot, újabb titkokra bukkanhatnak. Egy játékos például egy autós glitchet kihasználva bejutott a több küldetésben is felbukkanó motel 1242-es szobájába, ahol, nos, két robot kártyázik és cigizik.

Hirdetés

Be lehet jutni egyébként kártyával és nyers erővel is (feltéve, hogy 20-as szintűre húzzuk karakterünk erejét), úgyhogy simán lehet, hogy többeknek sikerült felfedezni az easter egget, de valószínűleg kevesen álltak le random ajtókat nyitogatni az akció hevében. A világ nagy, számos további titkot rejthet, és sajnos az idő szűke miatt félkészen bekerült vagy részlegesen kivágott tartalmakkal is találkozhatunk.

Anyone found the card playing robots in motel room 1242 ? used car to glitch in. wasn't expecting this. from r/cyberpunkgame

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)