Hirdetés

Így sunnyog Viper, a Valorant második karaktere

|

Nevéhez hűen előszeretettel használ mérget és savat gyanútlan ellenfeleivel szemben.

Hirdetés

Nagy reményeket fűz a Riot Games a Valoranthoz, a nem is oly régen még Project A munkacímen emlegetett kompetitív lövöldéhez. De persze csak a puding próbája döntheti majd el, hogy ráharap-e a közönség, és még évekig velünk lesz, vagy hamarabb elfelejtjük, mint a tavalyi náthát. Addig is sorra érkeznek a gameplaybe ágyazott rövid karakterbemutatók, Phoenix után Viper is megmutatja, mire képes harc közben.

Hirdetés

A szóban forgó hölgy ultija az ún. Viper's Pit, melynek révén jókora területet burkol mérgező felhőbe, hogy aztán könnyedén leszedje a szorult helyzetbe került ellenséges játékosokat. A többi képessége sem pite, hiszen a Snakebite lövedékeinek becsapódása nyomán savtócsák keletkeznek, a Poison Cloud kisebb méregfelhőt hoz létre egy begyűjthető, és rövid várakozás után ismét felhasználható gázbomba segítségével. Viper negyedik képességével a játékteret felszabdaló, mérgező gázfüggönyt hoz létre. A Toxic Screen a Posion Cloudhoz hasonlóan üzemagyagot fogyaszt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)