Hirdetés

Bemutatkozott a Valorant első karaktere, Phoenix

|

A brit ügynök kedvenc fegyvere a tűz, és most egy gameplay videóban nézhetjük meg, hogyan használja.

Hirdetés

Nemrégiben leplezte le korábban Project A néven emlegetett shooterét a Riot. A Valorant meccseiben két ötfős csapat esik majd egymásnak, és a taktikázás ugyanolyan fontos lesz, mint a jó csapatösszetétel, meg a pontos célzás.

Hirdetés

Természetesen a mai kor divatjának megfelelően ez is egy hero shooter, sorra mutatják majd be a különböző karaktereket, akikkel már most, a nyári start előtt elkezdhetünk szimpatizálni. Az első Phoenix, aki falakon pattogó, villanó, ellenfeleit sebző és ezzel őt gyógyító tűzgolyót dobálhat, illetve lángoló, hajlítható falat húzhat fel, amivel lezárhat egy útvonalat. Ultimate-je az, hogy ha annak aktiválása után meghal, azonnal, teljes életerővel éled újra ott, ahol aktivált. A képességeket egyébként a körök elején lehet vásárolni, hasonlóan a Counter-Strike: Global Offensive megoldásához.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)