Hirdetés

Ütős előzetest kapott a Call of Duty: Black Ops Cold War első szezonja

|

A hidegháborús lövölde nagyjából egy hónapja startolt, de hamarosan érkezik hozzá az első multis évad, mely rengeteg újdonsággal egészíti ki az online csatákat.

Hirdetés

Bár a Call of Duty: Black Ops Cold War nem tudott felnőni a tavalyi epizódhoz, azért egyáltalán nem írnánk le a Treyarchot. Mivel a CoD szériában mindig is a multiplayer élmény volt a fontos, így a fejlesztők folyamatos frissítésekkel és új tartalmakkal még bőven megpakolhatják az online mókázást. 

A Black Ops Cold War első szezonja rögtön egy csomó érdekes tartalmat hoz a multiplayerbe és a Warzone-ba egyaránt. Az Activision nem bízta a véletlenre a dolgot, és egy izgalmas előzetest is összedobott a szezonhoz, melyben bemutatkozik az új operátor is.

A Season One központjában Vikhor "Stitch" Kuzmin áll, aki a történet szerint összetűzésbe keveredett a Black Ops Cold War egyik főszereplőjével Russell Adlerrel. A CIA ügynök megkínozta a férfit, azonban az életét nem vette el, aki így szabadulása után bosszút esküdött.

Hirdetés

A revans egyik központi kelléke az előzetes alapján a Nova 6 nevű ideggáz, mely jó eséllyel a Warzone-ban szolgál majd a pálya szűkítésére:

Stitch lesz tehát az egyik új operátor, emellett az előzetesben feltűnő Rebirth Island kerül bele a Warzone-ba, mely nagyon hasonlatos lesz az előző Black Ops rész Blackout módjában feltűnő Alcatraz pályához. A Black Ops Cold War multija emellett az előzetes végén látható plázával egészül ki.

"A battle royale készen áll, hogy túllépjen Verdanskon: készüljetek fel, mert induláskor fejest ugorhattok egy új Warzone pályába. A Warzone felhozatal még nagyobbá válik, hála a több mint 30 Black Ops Cold War fegyvernek és a Blueprint variánsoknak. És persze itt az idő, hogy szembenézzetek a többi rabbal egy megújult Gulagon."

December 12-ével kezdődően dupla XP és dupla fegyver XP jár majd egészen az első szezon rajtjáig, tehát aki még szinteződni szeretne, annak lesz rá lehetősége. Az új tartalmak december 16-án landolnak, azonban már most is érkezett egy combos frissítés, mely fontos játékmenetbeli javulásokat hozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)