Hirdetés

Újabb részletek szivároghattak ki a Call of Duty: Modern Warfare 2-ről

|

Az Infinity Ward egy realisztikusabb irányba viheti el a szériát.

Hirdetés

Pár hete egy ismert szivárogtató, a Call of Duty és Battlefield titkait előszeretettel világgá kürtölő Tom Henderson állította azt, hogy jövőre a 2019-es Modern Warfare folytatását kaphatjuk meg az Infinity Ward fejlesztésében, amelyhez a VGC forrásaira hivatkozva annyit tett hozzá, hogy a kampányban a kolumbiai drogkartellek ellen háborúba induló amerikai katonákat irányíthatunk majd. Állítólag olyan filmek inspirálták a sztorit, mint a Sicario, a Traffic és a Nem vénnek való vidék. 

Hirdetés

Azóta újabb meg nem erősített részletek bukkantak fel a Twitteren, amikről a VGC azt írta, összhangban vannak az általuk hallottakkal, valamint több helyen is felbukkantak, szóval talán nem teljesen légből kapottak. Ezek alapján a 2022-es Call of Duty epizódban lesz morális rendszer, amit bizonyos döntések fognak befolyásolni és nagy hatással lesz a kampányra. Ez hasonló lesz ahhoz, amit a Red Dead Redemption 2-ben láthattunk. 

Emellett a játék sokkal valósághűbb lesz az erőszak ábrázolásában is. Az ellenfelek például megpróbálnak majd nyomást gyakorolni a sebeikre, hogy megállítsák a vérzést, sőt a karakterek a végtagjaikat is simán elveszíthetik a csaták során. Az ellenségek találatkor nem halnak meg azonnal, hanem attól függően, hogy hol sebesültek meg, az életükért könyörögnek, beszólnak, szitkozódnak, hallucinálnak, hörögnek stb.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A fegyverek besülhetnek, és visszaszerezhetőek lesznek az emiatt elvesztett töltények. Az eddigi legmodernebb fegyverdinamika és átdolgozott interaktivitás vár ránk, valamint nagy hatást gyakorolnak a játékmenetre a karakterünk reakciói is. Ha például rajtaütnek a járművön, amiben ül, akkor hat rá a hirtelen inger és remegni kezd a keze, küzd a tár behelyezésével, nehezebben lélegzik és így tovább. Ezek persze elsősorban a kampányra vonatkoznak, nem a multira. 

Természetesen nincs rá garancia, hogy a leírtakat valóban tartalmazni fogja a 2022-es Call of Duty, de örülnétek neki, ha így lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)