Hirdetés

Új videón láthatjuk, milyen lesz a harc a Biomutantben

|

Olyannyira biztos a májusi megjelenés, hogy már elő is lehet rendelni a játékot.

Hirdetés

Május 25-én megjelenik az Experiment 101 és a THQ Nordic régóta várt játéka, a Biomutant, aminek játékmenetéből már régen mutattak jeleneteket, még a megjelenési dátum bejelentésekor sem kaptunk új videót. Most azonban felpörögnek a marketingesek, és mivel már csak két hónap van hátra a startig, elindult az előrendelés.

A ma kiadott, meglehetősen rövid előzetes középpontjában a harc áll, de azért is érdemes megnézni, mert láthatjuk, mennyit fejlődött látványban az egyébként csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készülő, de a visszafelé kompatibilitás miatt eredeti formájában az újabb platformokon is játszható játék.

Hirdetés

Az előrendelők egyébként ingyen megkapják a Mercenary kasztot, ami csak DLC-vel érhető el. Sajátossága, hogy már az első pillanattól fogva viselhet egyszerre kettőt ugyanazon fegyverből, illetve egy katanával és wakizashi pengékkel felszerelkezve érkezik. Később külön is aktiválhatóvá válik, de fizetni kell majd érte.

A Biomutant az alapváltozat mellett két gyűjtői kiadásban is elérhető lesz, ezekről a linken tudhattok meg többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)