Hirdetés

Új videókat nézhetünk a Call of Duty Doomból, ami sosem készülhetett el

|

Volt idő, amikor az id Software-nél úgy gondolták, jó ötlet lenne az Activision lövöldéjét démonokkal ötvözni.

Hirdetés

Bár nem aratott osztatlan sikert, a Doom 3 anno egész jó értékeléseket kapott a hazai és a nemzetközi sajtóban is. 2004-ben a GameStar magazin hasábjain a 94%-os értékelés virított, így várható volt, hogy érkezik majd a folytatás, a következő Doom játékra azonban egészen 2016-ig kellett várni, akkor is egy reboottal ajándékozott meg minket az azóta az Xbox égisze alatt dolgozó fejlesztőcsapat. Na nem mintha panaszkodtunk volna, hiszen a 2016-os Doom fantasztikus volt, de azóta elég sok részlet kiderült a Doom 4 néven emlegetett, végül törölt folytatásról.

Állítólag a következő rész a középkorba repít majd minket, és ha minden jól megy, már a júniusi Xbox Showcase-en leleplezik, noha egyes pletykák szerint a Microsoft továbbra is multiplatform címként számol a játékkal, vagyis a Starfielddel ellentétben ezt PlayStation 5-re is kiadják majd.

Hirdetés

A szivárgás farvizén néhány új részletet megtudtunk a korábban törölt Doom 4-ről, amit sokan csak Call of Duty Doomnak becéztek.

Az elnevezés nem véletlen, ugyanis állítólag a Földön játszódó epizód sokat merített volna az Activision lövöldéiből játékmenet tekintetében. A főszereplő nem a brutális Doom Slayer lett volna, hanem egy földi halandó, aki megpróbálja túlélni a démonhordák okozta apokalipszist. A katonák például így használták volna a fedezékeket:

Ha minden igaz, ez lett volna a játék logója:

Ti adtatok volna neki egy esélyt?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)