Hirdetés

ÚJ NVIDIA GENERÁCIÓ

|

Az nVidia csapata a mai napot választotta, hogy bejelentse legújabb grafikus vezérlőit. Lényegében az történt, hogy négy típuson lecserélték PCI Express felületre az eddigi AGP-t. Miért is jó ez? Elvileg megkétszereződött ezzel a sávszélessége a ketyeréknek. Lássuk a pontos felhozatalt:

  • nVidia GeForce PCX 5950 - Űberbrutál csúcskategória. DX9-es mag, és a marketing duma szerint nagyon szigor lesz... hisszük, ha látjuk.
  • nVidia GeForce PCX 5750 - A már megfizethetőbb kategória képviselője, még mindig a hardcore gémerek részére. Remélem azért hamar esik majd az ára...
  • nVidia GeForce PCX 5300 - A jelenlegi 5200-as kategóriát hivatott leváltani. Lényegében az alapmodell, melynél lassabbat valószínűleg nem lesz érdemes venni
  • NVIDIA GeForce PCX 4300 - A jelenlegi 4000-es széria tesója. Háááát, ugyan még nem teszteltem, de szerintm ez lesz az a bizonyos "na neeee" kategória :) Még annyi derült ki, hogy 2004 második felében mind a piacra kerül. Kiváncsi leszek a pontos specifikációkra, illetve a nagy ellenség, az ATi lépésére!

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)