Hirdetés

Twitch - a gomb, ami megold minden problémát

|

A Twitch hamarosan egy olyan eszközt ad a streamerek kezébe, amivel visszavághatnak a jogászoknak.

Hirdetés

Tegnap robbant a bomba: a Twitch-en elkezdődött a jogvédett tartalmak tiltása. Természetesen ez rengeteg streamert érint, akiknek el is némultak a felvett videóik, és ezt nyilván nem hagyják szó nélkül.

A Twitch vezetősége érzi a helyzet súlyát, és átmeneti megoldásnak egy fellebbezésre használható gombot építettek a rendszerbe. „Tudjuk, hogy az zenefelismerő rendszer nem tökéletes. Szeretnénk egy olyan megoldással előállni, ami mindenkivel szemben fair.” Tegnap a Redditen megtartott AMA alatt a cég igazgatója, Emmett Shear oszlatta el az aggodalmakat az élő műsorokkal kapcsolatban.

„Egyáltalán nincs tervben az, hogy ezt a zene felismerő rendszert ráállítsuk az élő adásokra. Nem fogjuk megtenni.” Kihangsúlyozta, hogy a most bekövetkező változások csak és kizárólag a felvett anyagokra vonatkoznak, és nem is lépnek ennél tovább. Elismerte, hogy hibáztak, és mindent megtesznek, hogy ezt kijavítsák. „Egyszerűen mondva elszúrtuk, és előbb kellett volna értesítenünk titeket. Bocsánat.”

Ez megnyugtató válasz lehet az aggódó streamerek tömegeinek. Ti mit szóltok a Twitch körül kialakult helyzethez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)