Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - a héten javítják az újraélesztő hive-ot és a barkácsasztalt

|

Most épp ez a kettő bosszantja a játékosokat, és ezt a Ubisoft is tudja.

Hirdetés

A The Division 2 alapvetően nem egy borzalmasan bugos játék, de aki 50 órát belepakolt már, biztosan találkozott pár szemöldökráncoló dologgal.

Hirdetés

Valamikor a héten élesedik a 2.1-es frissítés, mely néhány nagyobb hibát javít. Páran elakadtak a barkácsasztal fejlesztésével az endgame-ben, számukra érkezik a megoldás. Vizsgálják, hogy miért akadnak be a karakterek néhol, ehhez még információt gyűjtenek, viszont az újraélesztés közben tapasztalható beakadást már most javítják. Az alig-alig működő Revive Hive-ot már a 2.0-s Title Update is piszkálta, de a 2.1 még többet javít rajta, végül pedig megoldották, hogy a True Patriot szett 2-es szintjének bónuszai minden esetben aktiválódjanak. 

További tervezett javításokról itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)