Hirdetés

Többen játszanak a Battlefield V-tel, mint a legújabb résszel

|

A Battlefield 2042-ben csalódott játékosok inkább visszalépnek egyet, amíg a DICE nem javítja a hibákat.

Hirdetés

Másfél hónapja elérhető már a Battlefield 2042, és ugyan kisebb javítások érkeztek, még korai lenne azt állítani, hogy a DICE mindent helyrehozott. Hónapok kellhetnek még, hogy a játék olyan állapotban legyen, amilyenben lennie kell a sikerhez, így teljes mértékben érthető az is, hogy a játékosszám folyamatosan csökken, a nagy szabású összecsapások kedvelői más elfoglaltság után néznek.

Konzolos számokat most sem tudunk, de a SteamCharts és a SteamDB is azt mutatja, hogy a Battlefield V sokkal jobban teljesít utódjánál.

Hirdetés

A steames mérések azt mutatják, hogy míg a Battlefield 2042 esetében az egyszerre játszók maximális száma 12 ezer környékén jár, a Battlefield V-öt egyre többen, a cikk megírásának pillanatában például 22 ezren játsszák. A BF2042 novemberi megjelenésekor utóbbi sok érdeklődőt veszített, de most kezdi őket szép lassan visszanyerni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Semmit nem tudni egyelőre arról, hogy mikor érkezhetnek újabb frissítések, de mind a vásárlók, mind a DICE érdekében reméljük, hogy hamar. A Rush mód kivétele valószínűleg nem segít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)