Hirdetés

Több játékát is elhalaszthatta a Sony

|

Úgy tűnik, okkal nem szereztünk még tudomást arról, hogy mi vár a PlayStation 5-re a Marvel's Spider-Man 2 után.

Hirdetés

Nyerő szériában van a Sony: a gyártást hátráltató nehézségek és az ellátási lánc problémáinak elhárultával a PlayStation 5 kínálata végre igazodni képes a kereslethez, ami meg is látszik a kilencedig generációs konzol szárnyaló eladásain. A PlayStation brand értékének pedig határozottan jót tesz, hogy az idén bemutatott videojátékos adaptációkat (The Last of Us, Twisted Metal, Gran Turismo) is jól fogadta a közönség. A kritikusok szintén, de nem ők vesznek milliószám játékokat, mozijegyet vagy fizetnek elő streamingszolgáltatásra.

Videojátékos fronton is borítékolható még egy komoly siker, közeleg a Marvel's Spider-Man 2 premierje (október 20.), amit előrendelésben csak a Madden NFL 24 és (nem kis meglepetésre) a Baldur's Gate 3 tudott megelőzni. De mi jön ezután? Milyen címekkel őrzi meg lendületét a Sony? - merülhet fel a kérdés.

Hirdetés

Nos, ez az, amire még nincs egyértelmű válasz. Elvileg még idén be kellene futnia a Helldivers II-nek és a Stellar Blade-nek, melyek külsős fejlesztések ugyan, de a Sony Interactive Entertainment gondozásában jelennek meg, jövőre pedig olyan címek várhatók, mint a Concord, a Rise of the Ronin és a Marvel's Wolverine, de könnyen lehet, hogy a felsoroltak némelyikére tovább kell majd várnunk a tervezettnél.

A Sony legfrissebb jelentéséből ugyanis kiderült, hogy április óta változhatott egy s más, mivel az aktuális pénzügyi év második felére (2023. október 1 - 2024. március 31.) vonatkozó előrejelzésben szerepel egy sor (a Kotaku újságírója, Ethan Gach szúrta ki), mely alapján figyelembe vették annak a hatásait, hogy egyes first party címek premierdátuma megváltozott, és elég valószínűtlen, hogy azért, mert előbbre hozták a megjelenésüket.

Mivel nem nevezik meg az érintett játékokat, legfeljebb találgatni tudunk. Az egyik legvalószínűbb jelöltünk a dél-koreai Shift Up stúdió exkluzívvá tett akció-kalandja, mely utoljára tavaly szeptemberben hallatott magáról, de természetesen akár olyan címekről is szó lehet, amelyek létezéséről még nem szereztünk tudomást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)