Hirdetés

A Respawn félreteszi Titanfall projektjét, most az Apexre koncentrál

|

A stúdió most igyekszik minél több erőforrást a battle royale felé fordítani, ez azonban a Titanfall sorozat kárára megy.

Hirdetés

Eredetileg az volt a Respawn terve, hogy az év vége tájékán elkezdenek mesélni az új Titanfall játékukról. Sajnos ez úgy tűnik, nem fog összejönni. Drew McCoy, az Apex Legends vezető producere jelentette be, hogy egyelőre jegelnek minden Titanfall tervet.

Hirdetés

A cél most egyelőre az, hogy minden erővel az Apex Legends támogatására, és a Jedi: Fallen Order fejlesztésére koncentráljanak.

"Ahhoz, hogy teljes bedobással dolgozhassunk az Apexen, el kell tolnunk a jövőbeli Titanfall terveinket. Sem az Apex Legends csapatból, sem a Jedi: Fallen Order csapatból nem fogunk forrásokat átcsoportosítani most a Titanfallhoz."

Egyelőre túl sokat nem tudunk a titokzatos, új Titanfall projektről. A Respawn elnöke, Vince Zampella korábban már tisztázta, hogy nem egy Titanfall 3-ról van szó, és nem is egy VR játékról. Bármi lehet a Titanfall univerzumán belül, akár egy szinte felismerhetetlen vadhajtás is, mint az Apex Legends. Akárhogy is, egy darabig nem fog kiderülni, hogy milyen játékkal készülnek bővíteni az univerzumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)