Hirdetés

This is Spaaartaaa!

|

A 300 című film rajongói most kipróbálhatják, milyen lehet katonákat rugdosni a nagy lyukba.

Hirdetés

A 300 epikussá vált, nagyon kevés az olyan ember, aki még nem látta, illetve az olyan is, aki ne ismerné a Leonidas által  legendássá vált mondatot: "This is Spartaaa!", illetve az ehhez kapcsolódó mozdulatsort.

A Spaarta!!! ezt a jelenetet ülteti át egy játék formájába, ám nem csak egy gombot kell nyomkodni, és nem csak egy perzsa követet kell a szakadékba rúgni. A katonák folyamatosan jönnek, őket kell elintéznünk, mármint azokat, akiknél kard is van, mert akiknél nincs, azok a mi katonáink, őket nem nyerő kicsinálni. Mozogni a nyilakkal kell, míg az S billentyű a rúgást hozza elő. Az A billentyűvel pedig lejthetünk egy táncot, aminek nem sok értelme van, de azért jó móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)