Hirdetés

Rövid ideig ingyen beszerezhető a Telltale Games egyik legjobb alkotása

|

Nagyjából két napotok van arra, hogy lecsapjatok az akcióra, így most érdemes lehet sietni.

Hirdetés

Nem csak az Originen lehet díjmentesen bezsebelni játékokat, hanem egyes oldalak jóvoltából néha Steamre is kapunk ajándékokat, most például egy remek sztorival rendelkező, zombis kalandjáték lehet a miénk.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy az igazi, átütő sikert a The Walking Dead játék hozta el a Telltale Games csapatának, hisz egy izgalmas történetet tártak a rajongók elé, ami tele volt szerethető karakterekkel. A Humbe Bundle-nek köszönhetően most ingyen beszerezhetjük a teljes első évadot, mindössze egy regisztráció szükséges hozzá.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a dolog, akkor látogassatok el ide, és néhány kattintás után már meg is kapjátok a Steam kulcsotokat.

Szerintetek melyik volt az eddigi legjobb, Telltale-féle The Walking Dead alkotás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)