Hirdetés

The Walking Dead 3. évad - a hétvégén bemutatják

|

A Telltale Games nem várja meg az E3 hetét a The Walking Dead: Season 3 látnivalóival, hanem csatlakozott azokhoz, akik már az expó előtt bemutatják portékájukat.

Hirdetés

A Telltale Games fájóan lassan csepegteti az információkat a The Walking Dead kalandjátéka harmadik évadáról, elvégre eddig mindösszesen annyit tudunk a folytatásról, hogy Clementine visszatér, de nem biztos, hogy főszereplőként, illetve hogy mikorra várhatjuk az első fejezet megjelenését. A cég kreatív igazgatója, Job Stauffer a napokban megerősítette Twitteren, hogy az E3-on többet is hallhatunk majd a 3. szezonról, most viszont kiderült, hogy a Telltale nem vár az expóig a bemutatóval. 

A Telltale Games bejelentette, hogy a The Walking Dead: Season 3-at először az IGN.com streamjének keretében, június 12-én, vasárnap éjféltől pillanthatjuk meg, valamint megígérte, hogy az új szezonba való betekintés mellett a csapat közeljövőbeli terveiről is hallhatunk majd ezt-azt. A 3. évad sztorija a Telltale szerint egy "merész, új belépési pont" lesz a sorozat számára, ugyanakkor annak a sagának a folytatása is, ami Lee-vel és Clementine-nal kezdődött. 

A The Walking Dead: Season 3 első fejezetét valamikor ősszel kapjuk meg, kíváncsian várjuk, merre vezet tovább Clementine története. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)