Hirdetés

The Walking Dead 3. évad - Clementine visszatér, de nem biztos, hogy főszereplőként

|

Kiderültek az első részletek a The Walking Dead játék harmadik évadáról.

Hirdetés

A filmsorozat hatodik évada lezárult, a hetedik csak októberben kezdődik. A Fear the Walking Dead épp fut, de nem hallani annyit róla, mint a fő sorozatról, amiből kinőtt. Játékos fronton épp holnap ér véget a Michonne-os mellékszál, így épp itt az ideje annak, hogy elkezdjünk komolyan beszélni a Telltale szériájának harmadik évadáról.

Robert Kirkman egy interjúban elárulta, hogy Clementine szerepel majd a harmadik évadban, láthatjuk, mi a helyzet vele, de nem mondta, hogy ismét ő lesz a főszereplő. A harmadik évad közel jár majd ahhoz, ahol jelenleg a képregény tart, nagyjából egyszerre játszódik a mostanában megjelenő füzetek eseményeivel. Ezek alapján valószínű, hogy egy a korábbinál jóval idősebb Clementine-nal fogunk találkozni. A játékot közelebb fogják hozni a képregényekhez, lehetnek összefonódások, komolyabbak, mint korábban bármikor. 

A The Walking Dead játék 3. évada valamikor 2016-ban kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)