Hirdetés

Napi büntetés: valaki olyan modot készített a The Sims 4-hez, amilyet nem lett volna szabad

|

A The Sims sorozatban eddig csak imitálták a felnőtt örömöket, de egy modder most elég konkrét változásokat eszközölt a játékban.

Hirdetés

A Turbodriver névre hallgató modder az utóbbi időben bőszen munkálkodott azon, hogy elkészítsen egy olyan The Sims 4 modot, ami a játékosok legrejtettebb fantáziáinak is teret enged - persze csak akkor, ha valakinek ehhez van gusztusa. Ez lett a WickedWhims.

A hivatalos Sims kiegészítők is számtalan újdonsággal bővítették már az egyes epizódokat az utóbbi időkben, de ez a mod olyan tájakra tévedt, amit érthető okokból egyetlen kiadó sem támogatna szívesen. Gyakorlott Sims játékosok számára nem ismeretlen fogalom a "woohoo", ez lényegében a játékbéli testi kapcsolatot fedi le. Amit valaha felnőtt filmekben láthattatok, az bizony a WickedWhims modnak köszönhetően már a The Sims 4-ben is véghezvihető, sőt olyan extrák is megjelennek, mint a szellemekkel való huncutkodás (mondjuk ehhez is egy eléggé speciális elmeállapot szükséges). 

Turbodriver már főállásban végzi a mod fejlesztgetését, a lelkes rajongók pedig mindössze egyetlen hónap alatt több mint 4000 dollárt dobtak össze neki a Patreonon. Szemmel láthatóan kifizetődő meló az ilyen modok gyártása. Sőt, egyes modderek már arra szakosodtak, hogy a WickedWhims segítségével különböző animációkat pakoljanak össze, és ők is több száz dollárt kapnak ezért havonta a Patreonon.

Ha nem bírtok magatokkal, már elmúltatok 18 évesek, és ki akarjátok próbálni a WickedWhims modot, akkor ide kattintva éritek el, képeket úgyszintén ezen az oldalon találtok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)