Hirdetés

The Order 1886 - egy lehetséges megjelenési dátum?

|

A Ready at Dawn eddig nem nagyon akarta elmondani, pontosan mikor is vethetjük be magunkat a viktoriánus London kispolgárai közé, de most sikerült elcsípni egy kis részletet.

Hirdetés

A twitter manapság nagyon népszerű, bár vannak akik elég szabadszájúan használják. Tim Moss is így üzenget a rajongóknak, most épp a PS4 és a The Order 1886 megjelenésével kapcsolatban.

Az első üzenetben a német és osztrák PS4 őrületről találunk egy videót. A fanatikusok nem kímélik egymást, reméljük nálunk azért senkit nem kell majd kórházba szállítani.

A következő tweet-ben aztán a " kíváncsian várom, mire használjátok majd jövő ősszel" mondat szerepel, amelynek ugyan rengeteg jelentése lehet, de amikor egy eddig megjelenési dátum nélküli, sokakat érdeklő játék fejlesztőjétől hangzik el, akkor az általában jelent valamit. Persze semmi sem biztos, egyelőre ne vegyük készpénznek.

A The Order 1886 fejlesztői nem sokat hallattak magukról az elmúlt időszakban, reméljük jó okuk van rá, és gőzerővel dolgoznak a játékon. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)